GYIK

Miért van szükségem a karszalagra?

A felszálláshoz lesz szükséged a karszalgra (RFID karkötő). A karszalaggal tudod majd bezárni az öltözőszekrényedet és a bejelentkezést is felgyorsítja. A karszalag ára 500 FT egyszeri díj.

Mi az a felelősségvállalási nyilatkozat?

A felelősségvállalási nyilatkozat egy beleegyezés. Lényegében két fontos dologról nyilatkozol:

  • Kijelented, hogy az általunk biztosított létesítményt és az eszközöket a saját felelősségedre használod.
  • Kijelented, hogy egyetértesz a szabályokkal és előírásokkal, és azokat be is fogod tartani.

Mindenkinek alá kell írnia a felelősségvállalási nyilatkozatot?

Igen. Mindenkinek, aki szeretne ellátogatni a SUPERFLY EXTRÉM SZÓRAKOZTATÓ KÖZPONTBA, alá kell írnia a felelősségvállalási nyilatkozatot. 18 éves kor alatt a szüleidnek vagy a törvényes képviselődnek kell aláírnia a nyilatkozatot. Valamint: Amennyiben szülőként, törvényes képviselőként, vagy meghatalmazott személyként szeretnél a gyermeked és barátai részére bulit szervezni a parkban, minden gyermek számára a SAJÁT szülője által aláírt felelősségvállalási nyilatkozatra lesz szükség. Ha a kiskorúnál nincs ilyen saját szülő által aláírt nyilatkozat, akkor nem engedhetjük fel a trambulinokra.

Időben érkezés Superfly-os szülinapok vagy csoportos látogatások alkalmával

Annak érdekében, hogy tartani tudjuk a szoros menetrendet, illetve hogy a tökéletes repülési élményt tudjuk nyújtani a befoglalt bulidon, kérjük, hogy a foglalási időd előtt minimum 30 perccel érkezz a parkba.

Van az öltözékre vonatkozó szabály?

A biztonsági előírások és a létesítményt, illetve az eszközöket érhető károk miatt szigorúan tilos cipőben vagy sima zokniban ugrálni.

Kizárólag csúszásgátló zokniban lehet játszani, mivel az biztosítja a megfelelő tapadást a terem padlóján és a trambulinokon. Ha nincs csúszásgátló zoknid, akkor vásárolhatsz Superfly zoknit a bejelentkezésnél.

Továbbá a ruhán, testen levő éles tárgyakat (pl. fülbevaló, nyaklánc, óra) el kell távolítani.

Játék közben a trambulinon bárminemű fejfedő viselése szintén tilos. Nem ugrásbiztosra tervezett hallókészüléket és szemüveget le kell venni.

Veszélyes a Superfly Extrém Szórakoztatóközpontban ugrálni?

Általánosságban véve azt mondjuk, hogy a Superfly Extrém Szórakoztatóközpontban trambulinozni extrém sportnak számít. Hasonlóan minden más sporttevékenységhez, sok függ attól, hogy mennyire tartod be a biztonsági szabályokat, és milyen odafigyeléssel sportolsz. Az idevonatkozó szabályokat alapos részletességgel fogalmaztuk meg. A „Biztonság” menüpont alatt tudod áttekinteni őket.

Kötelező a játékra előre foglalni a Superfly Extrém Szórakoztatóközpontban?

Általánosságban véve nem kötelező előre foglalni. Ugyanakkor javasoljuk, hogy foglalj előre, hiszen a park nagyon gyorsan megtelik, különösen a hétvégeken. Így még az is előfordulhat, hogy az újonnan érkezett látogatók ideiglenesen nem tudnak bejelentkezni. A jegyvásárlás menüpontra kattintva lehet belépőjegyet vásárolni. A jegyvásárlás a kezdőlapról érhető el.

Mennyibe kerül a belépő a Superfly Extrém Szórakoztatóközpontba?

Ez attól függ, hogy mit szeretnél a parkban csinálni, illetve jogosult vagy-e valamilyen kedvezményre. Az árainkat az Árak / Nyitvatartás menüpont alatt tekintheted meg. Minden erre vonatkozó információt megtalálsz ott.

Mikor van nyitva a Superfly Extrém Szórakoztatóközpont?

Általában a hétfőket kivéve minden nap nyitvatartjuk kapuinkat a zéró gravitáció világába. Az ünnepnapok és az iskolai szünidő kivételével hétfő a pihenőnapunk. A nyitvatartást az Árak / Nyitvatartás menüpont alatt tekintheted meg. Minden erre vonatkozó információt megtalálsz ott.

Van korhatár?

Általában véve nincs korhatár. Szombat és vasárnaponként külön programmal várjuk a kicsiket (0-9 éves korig). Figyelem: 18 éves kor alatt csak kitöltött, szülő vagy törvényes képviselő / meghatalmazott személy által aláírt felelősségvállalási nyilatkozat leadásával lehet a parkban játszani! A felelősségvállalási nyilatkozat hiányában sajnos nem használhatod a parkot. Természetesen a 18 év feletti látogatóinknak is alá kell írniuk a felelősségvállalási nyilatkozatot. („Mi az a felelősségvállalási nyilatkozat?”: fent)

Bekísérhetem a gyerekeimet és figyelhetem őket játék közben?

Persze! Egészen a játékterület bejáratáig bekísérheted a gyerekeket. Minden nem játékra érkező vendégünk rendelkezésére áll a játékterületre néző kávézó. Ott frissítővel szolgálunk miközben a gyerekeket figyeled.

Hol található a Superfly Extrém Szórakoztatóközpont és hogy jutok el oda?

A Superfly Extrém Szórakoztatóközpont Budapesten, a XIII. kerületben található, a Süllő utca 8. szám alatt. A „Kapcsolat / Megközelítés” menüpont alatt találhatod a térképet, majd használd a Google útvonaltervezőt.